Antti Karhilasta Suomen Ravivalmentajat ry:n uusi toiminnanjohtaja

04.10.2019 06:21

Antti Karhila, 50, aloittaa Suomen Ravivalmentajat ry:n toiminnanjohtajana. Valinta vahvistettiin keskiviikkona 2.10.

Karhila on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri, hän on opiskellut Jyväskylän yliopistossa tilastotiedettä. Karhila on työskennellyt myös tilastoanalyytikkona Nokialla 12 vuotta ja viime vuodet pienyrittäjänä.

Jämsässä perheineen asuva Karhila omistaa tällä hetkellä neljä hevosta ja on mukana ”useissa kimppahevosvirityksissä”. Tallin tuorein tulokas on vaelluslainen Villimari, josta Karhila mielii myöhemmin siitostammaa.

Antti Karhila kertoo katselleensa raviurheilua monesta eri näkökulmasta.

”Hakiessa tuntui, että tässä olisi taas yksi suunta, josta voisi katsoa. Toiminnanjohtajana pääsee vaikuttamaan asioihin jo valmisteluvaiheessa. Se on se, mikä itseäni erityisesti kiinnostaa.”

Karhilan mukaan ravivalmentajien yhdistys on hyvässä kunnossa.

”Yhdistys ei vaadi mitään isoja remontteja. Näen sen roolin edunvalvojana ja toisaalta kehittävänä niin, että saadaan pidettyä laji voimissaan eri puolilla Suomea”, hän toteaa.

Lisätietoja:
Suomen Ravivalmentajat ry:n puheenjohtaja Tuomo Ojanperä, 0500-597 478

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.