Derby-seminaari Vermossa lauantaina 1.9.

15.08.2018 08:50

Uudenmaan Hevosenomistajat ry järjestää yhteistyössä Lämminveriraviliiton, Suomen Ravivalmentajat ry:n ja Vermon raviradan kanssa perinteikkään Derby-seminaarin Vermon istumakatsomossa lauantaina 1.9.2018 klo 12-13.30.

Seminaarin teemana on "Varsasta Derby-voittajaksi" ja tilaisuuden aikana keskustellaan muun muassa Derby-hevosen kasvattamisesta, kilpailuttamisen suunnittelusta sekä valmennuksesta. Puhujina toimivat Hannu Nivola, Katja Melkko, Markku Nieminen ja Timo Hulkkonen. Tilaisuuden juontajana toimii Kari Lähdekorpi.

Osallistumismaksu: SHKL:n, Lämminveriraviliiton ja Suomen Ravivalmentajat ry:n jäsenille ilmainen sisäänpääsy, muut 5 €. Ennakkoilmoittautumiset 28.8. mennessä mangstrom@suomi24.fi tai 0400-810 309. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja lisäksi osallistujat pääsevät seuraamaan ilmaiseksi Vermon tasokkaita Derby- ja Toto76-raveja sekä saavat ravien käsiohjelman!

Tervetuloa!

 

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.