Hevosyritykselle lisää asiakkaita, mutta miten?

18.11.2016 07:56

Joulukuun Hevosyrittäjäuutiset 13.12.2016 klo 10.00-14.30
Kahvitarjoilu klo 9.30 alkaen

Hevosyritykselle lisää asiakkaita, mutta miten? 

Uudistuva hevostalous -hankkeen joulukuun Hevosyrittäjäuutisissa 13.12.2016 eläydymme asiakkaan rooliin ja pohdimme, mitä asiakas toivoo, mistä ensivaikutelma syntyy ja miten odotukset voi ylittää. Entä jos kaikki ei sujukaan hyvin? Asiakashankintaan ja asiakkaiden kohtaamiseen johdattelee Minna-Maarit Jaskari Vaasan Yliopistosta, muutosten ennakointiin perehdyttää Pasi Rikkonen Luonnonvarakeskus Lukesta ja käytännön kokemuksia asiakaspalvelusta kertovat Stall Blombacken Kaisa Tupamäki-Kukkamo ja Vesa Kukkamo. Päivän päätteeksi tutustumme Veikan Kartanon yhteydessä toimivaan hevosten valmennus- ja kuntoutuspalveluja tarjoavan Stall Blombacken toimintaan. 

Tilaisuus pidetään Veikan Kartanolla, Veikantie 6, Mikkeli
Yleisö on tervetullut paikanpäälle, ilmoittautumiset www.hippolis.fi/uusihevostalous  
Tilaisuus on maksuton, lounas omakustanteinen

Live-lähetykset Periscopen kautta (vaatii Twitter- tai Periscope-tilin) ja Periscope-TV:ssä https://www.periscope.tv/uusihevostalous 
Tallenteet ovat katsottavissa ja kuunneltavissa Uudistuva hevostalous YouTube – kanavalla jälkikäteen

Ohjelma
Klo 9.30 Aamukahvi

Klo 10.-11.30 Ensivaikutelmasta palvelukokemukseen; Minna-Maarit Jaskari, Vaasan yliopisto
Klo 11.30-12.00 Miten ennakoida muutoksia ja trendejä; Pasi Rikkonen, Luonnonvarakeskus Luke 

Klo 12.-13.00 Lounas pikkujoulutunnelmissa (omakustanteinen, hinta noin 20 euroa/ hlö)

Klo 13.-13.30 Markkinointia ja asiakaspalvelua käytännössä, Vesa Kukkamo ja Kaisa Tupamäki-Kukkamo 

Klo 13.30-14.30 Tutustuminen Stall Blombacken toimintaan

Noin klo 14.30 päivän päätös

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.