Huutokaupan kautta hevosenomistajaksi?

05.07.2019 05:49

Hevoshuutokauppa on erinomainen tapa päästä mukaan hevosenomistamisen jännittävään maailmaan. Huutokaupat tarjoavat hyvän mahdollisuuden myös kimppahevosen hankintaan esimerkiksi isommalle porukalle. 

Tänä vuonna järjestetään Lahden Kuninkuusravien yhteydessä kuninkaallinen varsahuutokauppa, jossa on myynnissä 2-3 -vuotiaita suomenhevosvarsoja. Perjantaina 2.8. klo 17.30 alkaen pidettävässä huutokaupassa on tarjolla 18 hyväsukuista varsaa. Kuninkaallisen varsahuutokaupan luetteloon pääsee klikkaamalla tätä linkkiä.

Starinita Oy järjestää perinteisen syksyn suuren varsahuutokaupan Ypäjällä perjantaina 13.9. Huutokauppa pidetään jo 22. kerran ja myynnissä on 1-vuotiaita lämminveri´-ja suomenhevosvarsoja yhteensä 110. Syksyn huutokaupasta on vuosien saatossa ostettu lukuisia tulevia raviratojen tähtiä, kuten muun muassa Graceful Swamp, Bosses Lily sekä tuore E3-voittaja ja SE-tamma Mascate Match. Ypäjän huutokaupan myytävät varsat löytyvät tämän linkin kautta.

Mikäli kimppahevosen hankinta huutokaupasta on mielessä, mutta epävarmuus varsan valintaan liittyvissä asioissa vaivaa mieltä, niin kannattaa rohkeasti kysyä apua ammattilaisilta. Ammattivalmentajat ovat hevoskaupan asiantuntijoita ja heillä on kokemusta ja taitoa etsiä omistajille oikeita ostokohteita. Valmentajat ostavat varsoja huutokaupoissa myös omiin nimiinsä ja tekevät niistä myöhemmin isompia kimppoja. Valmentajat auttavat mielellään hevoskauppaan liittyvissä asioissa ja heiltä kannattaa myös tiedustella, mikäli heillä on suunnitteilla omia kimppoja. Suomen Ravivalmentajat ry:n jäsenvalmentajat löytyvät tästä linkistä.

Raviradoilla on myös omistajavastaavia, joilta saa tietoja mahdollisista uusista perustettavista hevoskimpoista. Heihin kannattaa olla myös yhteydessä, mikäli omistamiseen liittyvät asiat mietityttävät. Omistajavastaavien yhteystiedot löytyvät SHKL:n sivuilta.

 

 

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.