Ravivalmentajien puheenjohtaja Tuomo Ojanperä Suomen Hippoksen hallitukseen

24.05.2018 18:52

Suomen Hippos ry:n valtuuskunta on kokouksessan 24.5. valinnut Suomen Ravivalmentajat ry:n hallituksen puheenjohtajan Tuomo Ojanperän Suomen Hippoksen hallituksen jäseneksi. Ojanperä voitti ratkaisevalla toisella kierroksella vastaehdokkaana olleen Kari Lähdekorven äänin 22-19. Ojanperä valittiin hallitukseen vuoden 2019 loppuun saakka.

Tuomo Ojanperä (s. 1963) on toisen polven ammattiravivalmentaja. Hänen isänsä Ahti Ojanperä oli ensimmäisiä uuden ajan ammattivalmentajia Suomessa. Tuomo Ojanperällä on ollut ammattivalmentajalisenssi vuodesta 1988 lähtien ja hän harjoittaa valmennustoimintaa Porin raviradalla.

Ojanperä on ollut Suomen Ravivalmentajat ry:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2012 lähtien ja tämän lisäksi hän on toiminut Suomen Hippoksen valtuuskunnan jäsenenä. Luottamustoimiin kuuluu myös Suomen Hippoksen sääntövaliokunnan jäsenyys.

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.