Ruohomäki, Holopainen ja Pesonen Tie Tähtiin -kilpailun kärkikolmikossa

30.09.2019 10:06

Veljekset Wahlstén Oy:n, Hevosurheilu-lehden, Suomen Ravivalmentajat ry:n sekä osalähtöjä ajavien raviratojen järjestämässä Wahlstén Tie Tähtiin-kilpailusarjassa on ajettu seitsemän osalähtöä. Pistekilpailun kärkisijaa pitää hallussaan Arna Ruohomäki 72 pisteellä, toisena seuraa Olli-Pekka Holopainen 51 ja kolmantena Kimi Pesonen 41 pisteellä.

Forssassa 21.9. ravatun osalähdön voittoon ravasi Olli-Pekka Holopaisen luotsaama ja Esa Holopaisen valmentama Highscore Luca ennen Taneli Säteen Erna's Kingiä ja Matti Juutilan Moonlight Awesomea. Ennen Forssaa ylivoimaisessa pistejohdossa ollut Arna Ruohomäki joutui tyytymään Quattro Tillyllä viidenteen sijaan ja tämä tarkoitti tilanteiden tasoittumista myös pistekilpailun kärkipäässä. Voitosta tulleet 20 pistettä nostivat Olli-Pekka Holopaisen toiselle sijalle samalla kun Kimi Pesonen nousi Terno Grönstrandin edelle kolmanneksi.

Wahlstén Tie Tähtiin-kilpailusarjassa on Forssan jälkeen jäljellä kolme osalähtöä (Tampere 15.10., Lahti 14.11. ja Kouvola 21.11). Finaali ajetaan Tampereella lauantaina 21.12. ja siihen pääsevät osallistumaan pistekilpailun 12 parasta ohjastajaa.

Tällä hetkellä finaaliin ovat menossa Arna Ruohomäen, Olli-Pekka Holopaisen, Kimi Pesosen ja Terno Grönstrandin ohella Matti Juutila, Niko Huuskola, Riku M Lindgren, Toni Ripatti, Taneli Säde, Niko Riekkinen, Iivari Nurminen ja Sami Nummi. Kamppailu erityisesti viimeisistä finaaliin oikeuttavista paikoista on tiukkaa, sillä peräti neljä ohjastajaa on tasapisteissä 13. sijalla, vain muutaman pisteen päässä loppukilpailupaikasta.

Kilpailusarjan pistetilanne löytyy kokonaisuudessaan klikkaamalla tätä linkkiä.

Wahlstén Tie Tähtiin-kilpailusarjaan on osallistunut kuluvan vuoden aikana kaikkiaan 21 kokelasohjastajaa.

Olli-Pekka ja Highscore Luca.jpg

Olli-Pekka Holopaisen ja Highscore Lucan kemiat ovat kohdanneet hyvin tämän vuoden Wahlstén Tie Tähtiin-kilpailusarjassa. Valjakko on ottanut jo kaksi osalähtövoittoa. Ensimmäinen tuli Riihimäellä kesäkuussa ja jälkimmäinen Forssan Tammavaltikka- ja Kavioliiga-raveissa syyskuussa.

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.