Suomen Ravivalmentajien lausunto koskien 8.6. annettua rikostuomiota lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

08.06.2021 19:23

Tunnettu ravivaikuttaja on tuomittu tänään lasten ja nuorten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Suomen Ravivalmentajat ry tuomitsee kaikenlaisen lasten ja nuorten seksuaalisen hyväksikäytön ja häirinnän.

Raviurheilu on upea laji, joka kasvattaa nuorten vastuuntuntoa ja tukee heidän kasvuaan aikuiseksi. Raviurheilulla on samalla myös vastuu näistä nuorista. Siihen vastuuseen kuuluu turvallinen ympäristö, jossa kaikkia harrastajia ja ammattilaisia kunnioitetaan ja kohdellaan asiallisesti. Lasten, nuorten ja aikuisten pitää saada toimia turvallisesti ravitalleilla ilman, että heidän tarvitsee pelätä epäasiallista käytöstä tai häirintää. 

Suomen Ravivalmentajat on pahoillaan tänään julkisuuteen tulleen tapauksen uhrien puolesta, ja korostaa samalla, että kaikenlaiseen epäasialliseen käytökseen pitää puuttua matalalla kynnyksellä.

Näiden asioiden julkituonti vaati uhreilta suurta rohkeutta. Toivomme, että rikosten uhrit saavat kaiken avun ja tuen toipumiseen.

Suomen Ravivalmentajien puolesta,
Tuomo Ojanperä                                                   Antti Karhila 

Puheenjohtaja                                                       Toiminnanjohtaja

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.