Suomen Ravivalmentajat ry kehottaa Suomessa toimivia jäseniään luopumaan välittömästi ulkomaille kohdistuvista kilpailumatkoista. Yhdistys muistuttaa, että ulkomailta palaaville ihmisille on määrätty 14 vuorokauden karanteeni. Bodenin raveista voi jäädä pois ilman mitään seuraamuksia.

Jos talousasiat askarruttavat, kannustamme ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä omaan pankkiin. Muistakaa myös, että Finnvera tiedotti näin :"Finnvera suhtautuu joustavasti kaikkiin koronaviruksen aiheuttamiin rahoituksen järjestelytarpeisiin."

Olethan huomannut hevosalan apuringin, josta löytyy tietoa sivuiltamme sekä esimerkiksi ylläolevasta linkistä. Hevosalan järjestöt ovat kehittäneet pikavauhtia Hippoliksen koordinoimana keinon saattaa avuntarjoajat sekä tarvitsijat yhteen. Luethan ohjeet tarkkaan. On ensiarvoisen tärkeää, että mahdollisille sijaiselle tehdään mahdollisimman hyvä ja havainnollinen ohjeistus!

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.