Toiminnanjohtaja haussa

06.09.2019 05:30

Suomen Ravivalmentajat ry on päätoimenaan ravivalmennusta harjoittavien yrittäjien edunvalvontajärjestö ja aatteellinen, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö. Suomen vanhin hevosalan edunvalvontajärjestö on perustettu vuonna 1970 ja jäseniä sillä on lähes 280.

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme y-tunnuksen omaavaa henkilöä tuottamaan tilaaja—tuottaja -mallilla TOIMINNANJOHTAJAN palveluja Suomen Ravivalmentajat ry:lle. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Vahvaa raviurheilun tuntemusta
  • Yhteistyökykyä, ulospäinsuuntautuneisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta eri sidosryhmien kanssa toimimisesta
  • Itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta
  • Taloushallintokokemusta
  • Hyviä tietoteknisiä ja sosiaalisen median taitoja

Tehtävän hoito alkaa 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemukset ansioluetteloineen ja tarjouksineen sähköpostitse (pdf-muodossa) osoitteeseen toimisto@ravivalmentajat.fi perjantaihin 20.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Mikko Korpela, puh. 040-513 8329 tai sähköpostitse toimisto@ravivalmentajat.fi.

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.