Toni Ripatille vuoden toinen täysosuma Lappeen Tie Tähtiin -osalähdössä

15.07.2019 19:37

Wahlstén Tie Tähtiin -kilpailussa ollaan ennätetty jo puolimatkan krouviin. Kesäisen aurinkoinen Lappeenrannan ravirata toimi kilpailun viidennen osalähdön näyttämönä maanantaina 15. heinäkuuta. 2100 metrin ryhmäajona ajetun lähdön ykköseksi ravasi Toni Ripatin ohjastama ja Sanna Aution valmentama King Of Alabama, joka piti sitkeästi keulapaikan hallussaan maaliin saakka. 

King Of Alabama kiihdytti ykkösradalta kärkeen, jossa 7-vuotias ruuna piti yllä tasaisen reipasta tempoa. Toni Ripatin ajokki ei masentunut pelisuosikki Holy Jackin hyökkäyksestä viimeisellä takasuoralla ja vaikka painostus jatkui maalisuoralla tiukkana Holy Jackin ja ja Graniten toimesta, King Of Alabama puristi silti voittoon. Voittoajaksi kirjattiin pikkuyllättäjälle lopulta 1.16,6. Ykkössija oli ruunalle sen uran kolmas ja tämän vuoden ensimmäinen.

Viidennen Tie Tähtiin -osalähdön tulokset löytyvät klikkaamalla tätä linkkiä ja lähtö on nähtävillä Veikkausmediassa

King Of Alabaman voitto oli Kaisa Tupamäki-Kukkamon tallilla työskentelevälle Toni Ripatille kuluvan vuoden toinen ja koko ohjastajauran seitsemäs. 25-vuotias mikkeliläinen on osallistunut aktiivisesti kokelaslähtöihin ja hän on muutamana vuonna ollut mukana myös Salamakypärät -kilpailussa. Kaikkiaan Ripatilla on takanaan 272 ohjastettua ravilähtöä.

Seuraava Wahlstén Tie Tähtiin -osalähtö ajetaan Ylivieskan Ruunakunkkareiden yhteydessä sunnuntaina 11.8. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 5.8.

King Of Alabama ja Toni Ripatti (14).jpg

 Toni Ripatti pääsi Lappeessa juhlimaan King Of Alabaman ykkössijaa. Kuva: Iita-Maria Ahtiainen.

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.