Trotting in Motion -tapahtuma Kaustisella

15.03.2018 09:41

Kaustisen Nikulan raviradalla järjestetään 4.-5.5.2018 Trotting in Motion -tapahtuma, jossa keskiössä ovat ravihevosen liikkuminen, terveys ja suorituskyky. Tapahtumassa kohtaavat tutkittu tieto ja käytännön taito!

Luennoimassa ovat mm. eläinfysioterapeutti ja tohtori Heli Hyytiäinen ravihevosen biomekaniikasta sekä urheilufysiologi David Marlin rasituksen ja levon suhteesta valmennuksessa. Laadukkaita asiantuntijaluentoja saapuu kommentoimaan käytännön ravivalmennuksen ammattilainen Petri Salmela.

Ravihevoset radalla -osiossa demohevosten liikkumistapaa tarkastellaan ja analysoidaan moniammatillisen asiantuntijajoukon silmin. Eläinlääkärin, kengityssepän, ravivalmentajan ja eläinfysioterapeutin arvioista yleisöllä on mahdollisuus saada tietoa ja vinkkiä omaan työhönsä ravihevosten parissa.

Lisätietoja Trotter in Motion -tapahtumasta sekä sen lipunmyynnistä löytyy klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Trotter in motion.png

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.