Uudistuva Hevostalous seminaari

20.12.2016 09:41

JUHLAVUODEN KUNNIAKSI UUDISTUVA HEVOSTALOUS SUOMI 100-JUHLAVUOTENA- SEMINAARI VANTAALLA 10.2.2017

Hevoset ovat osa suomalaista yhteiskuntaa ja historiaa. Suomen itsenäisyyden juhlavuotena katsotaan menneeseen, tulevaan ja ennen kaikkea – arvostetaan hevosia, hevostalouden ammattilaisia ja harrastajia.

Uudistuva hevostalous Suomi 100-Juhlavuotena – seminaarissa hevostalouden vaikuttavuutta kuvaa avauspuheenvuorossaan Fred Sundwall/ SRL, historian ja kulttuurin näkökulmia valottaa Auli Bläuer/ Luonnonvarakeskus Luke, tulevaisuuden yrittäjyyttä ja arvoja arvioi Totti Salko/ Merle Consulting ja brändäykseen johdattaa Vili Nurmi/ Haaga-Helia. Tilaisuuden juontaa Antti Pylkkänen.

Yleisölle maksuton tilaisuus on osa Uudistuva hevostalous-hankkeen Hevosyrittäjäuutisten luentosarjaa. Yleisö on tervetullut paikan päälle Vantaan Maatalousmuseolle tai seuraamaan lähetystä verkon kautta avoimen Periscope TV:n kautta.

Ohjelma ja ilmoittautumiset http://hippolis.fi/uusihevostalous/verkkoluennot/

Perjantai 10.2.2017, kahvitarjoilu klo 9. alkaen, ohjelma alkaa klo 10. 
Paikka: Vantaan Maatalousmuseo, Nybackankuja 2, 01670 Vantaa
Ennen ja jälkeen tilaisuuden on mahdollisuus tutustua museoon.

Lisätietoja: 
Sirpa Pussinen, Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK), puh. 050 5749 207, sirpa.pussinen@hamk.fi 
Anne Laitinen, Hippolis, puh. 040 7660 830, anne.laitinen@hippolis.fi
Markku Saastamoinen, Luonnonvarakeskus, puh. 029 532 6509, markku.saastamoinen@luke.fi


Uudistuva hevostalous -tiedonvälitys- ja yhteistyöhanke on saanut rahoitusta EU-osarahoitteisesta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta (2014–20). Toteutuksesta vastaa Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen ja Hippoliksen kanssa.

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_walhsten.pnglogo_agrimarket_racing.pnglogo_custom.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnghippos.pngsavon_elainsairaala.pnglogo_allomeera2.png