Sami Nummelle toinen voitto tämän vuoden Kokelasmeetingissä

27.09.2018 09:18

Tapio Mäki-Tulokkaan tallilla työskentelevä Sami Nummi oli kokelasohjastajista etevin Vermossa keskiviikkona 26.9. ravatussa Hevari.fi Kokelasmeetingin osalähdössä. Nummen luotsaama ja Mäki-Tulokkaan valmentama 4-vuotias Gladstone Comery kiihdytti keulapaikalle, josta ruuna vastasi sinnikkäästi maaliin saakka ohitusta yrittäneelle Etta Pakkasen Free And Happylle. Kolmanneksi lähdössä sijoittui Olli-Pekka Holopaisen ohjastama Tintin Journey.

Kokelasmeetingin XI osalähdön tulokset kokonaisuudessaan ovat luettavissa tästä linkistä. Lähtö on myös nähtävissä Veikkauksen videokirjastossa.

Voitto oli Sami Nummella toinen tämän vuoden Kokelasmeetingissä ja ykkössijan myötä hän nousi kokonaiskilpailun kolmannelle sijalle. Piikkipaikalle nousi Vermon lähdön jälkeen Iivari Nurminen ja toisella sijalla on Niki Finnström. Pistekilpailun kokonaistilanne löytyy klikkaamalla tätä linkkiä.

Kokelasmeetingin seuraava osalähtö ajetaan Turun Magic Monday-raveissa maanantaina 8.10. Ilmoittaminen nähin raveihin päättyy maanantaina 1.10. klo 9.00.

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.