Ylivieskan Kokelasmeeting Maleconin ja Jutta Ihalaisen hallintaa

13.08.2018 17:10

Hevari.fi Kokelasmeetingin pohjoisin osalähtö kilpailtiin perjantaina 10.8. Ylivieskan Keskisessä. Helteisissä olosuhteissa ajetun lähdön parhaimmasta ei jäänyt epäselvyyttä, sillä Jutta Ihalaisen ohjastama huipputamma Aquarian ja Love Youn poika Malecon otti piikkipaikalta hallitun voiton km-ajalla 1.15,4a/2100 metriä. 4-vuotiasta ruuna valmentaa Antti Ojanperä ja sen omistaa Talli Rantabulevardi Helsingistä. Muut totosijat menivät Lahden seudun kokelaille, kun Olli-Pekka Holopainen luotsasi Anni Suen toiseksi ja Alexis Pyykkönen Boy Named Suen kolmanneksi.

Kokelasmeetingin VIII osalähdön tulokset kokonaisuudessaan löytyvät klikkaamalla tästä. Lähtö on myös nähtävissä Veikkauksen mediasivuilla: TotoTV-arkisto.

Kokelasmeetingin kokonaispistekilpailussa Niki Finnström säilytti ykkössijansa, mutta Alexis Pyykkönen nousi kolmossijansa ansiosta toiselle sijalle. Kolmantena kokonaispisteissä on Iivari Nurminen ja neljäntenä Sami Nummi. Kokonaispistetilanne Ylivieskan jälkeen löytyy klikkaamalla tätä linkkiä.

Seuraava Hevari.fi Kokelasmeetingin osalähtö ajetaan Seinäjoella torstaina 20.9. Ilmoittautuminen raveihin päättyy perjantaina 14.9. klo 9.00.

 

Pääyhteistyökumppanit

logo_toto.pnglogo_st1.pnglogo_agrimarket_racing.pngHu-7o-logot.pnglogo_lvi_vallo.jpgsiipiveikot_logo.pnglogo_biofarm.pnglogo_blackhorse.pngtilitoimisto-ollikainen.pngvermo.pnguusi hippos.pnglogo_allomeera2.pngwahlsten 1918.png

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla.